Facebook

A „MOZDULJ A JÓ IRÁNYBA!” RAJZ-, FOTÓ- ÉS CSALÁDI KREATÍV PÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉSE ÉS „MOZDULJ! NAP” A VÁROSLIGETBEN

Szeptember 20-án, a városligeti Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumban kerül sor a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Vidékfejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt rajz-, fotó- és családi kreatív pályázat eredményhirdetésére és díjátadójára, amelynek idei jelszava: „Mozdulj a jó irányba!”

A környezettudatos és biztonságos közlekedésre nevelő pályázat díjazottjainak értékes nyereményeket adnak át (kerékpár, bukósisak, roller, e-book, multimédiás lejátszó), és a pályázatban résztvevő gyerekek számára a Görömbő Kompánia is fellép zenés mesejátékával.

 A Közlekedési Múzeum előtti parkolóban és annak környékén a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. szervezésében minden érdeklődő számára ingyenesen látogatható programokkal várja a gyermekeket a „Mozdulj! Nap”. A „Mozdulj! Nap” keretében a gyerekeknek lehetőségül lesz kipróbálni magukat többek között kerékpáros ügyességi versenyen, KRESZ-vetélkedőn, a gyalogos traffipax-szal lemérhetik, milyen gyorsan tudnak futni, a BringaMánia Parkban kicsinosíthatják biciklijüket, és látványos bringás bemutatókat is végigizgulhatnak.

 A részletes program innen érhető el: MOZDULJ! NAP