Facebook

Közel 70 millió forint összegű támogatás az idei Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap rendezvények megtartásához

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a szeptemberi programsorozat nemzeti koordinátoraként közel 70 millió forinttal segíti 175 hazai rendezvény megvalósítását.

Az egyedi támogatás útján elnyert összegek hozzájárulnak a települések környezettudatos, helyes és biztonságos közlekedést népszerűsítő, szemléletformáló programjainak szervezéséhez.

Augusztus végéig 182 település jelezte Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampánya honlapján, hogy programok szervezésével, tartós intézkedésekkel járul hozzá az eseménysorozat üzenetének terjesztéséhez. A támogatásban részesített önkormányzatok és önkormányzati tulajdonban álló szervezetek listája az egyedi kérelmek kezelésében közreműködő NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. honlapján (http://nfsi.hu/amn-2017/) található meg.

 

Az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. munkatársai 2017. szeptember 5-ig felveszik a kapcsolatot a támogatásban részesítettekkel.

 

A Támogatási Szerződés megkötésével és az elnyert támogatás folyósításával kapcsolatos további információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

 

NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft.

Telefon: +36 70 905-8424

E-mail: bvlScldesXYzoalpiN6IYNjkTYXV0b21lbnRlc0BuZnNpLmh1

Ügyfélszolgálati idő: H-CS: 08:00-16:00 P: 08:00-14:00

 

 

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Kommunikációs Főosztály

 

Budapest, 2017. augusztus 31.