Facebook

PÁLYÁZATOK

2017. évi EURÓPAI MOBILITÁSI HÉT - TÁJÉKOZTATÓ A RENDEZVÉNYEKHEZ NYÚJTHATÓ EGYEDI TÁMOGATÁSRÓL

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a szeptemberi Európai Mobilitási Hét programsorozat nemzeti koordinátoraként 70 millió forintos keretösszeggel segíti a hazai rendezvények megvalósítását. Az egyedi támogatás útján elnyerhető összeg hozzájárul a települések környezettudatos, helyes és biztonságos közlekedést népszerűsítő, szemléletformáló programjainak szervezéséhez. A vissza nem térítendő támogatást 2017. június 1-jétől 2017. július 12-ig egyedi kérelem benyújtásával igényelhetik az önkormányzatok és önkormányzati tulajdonban álló szervezetek.

Tovább

"KÖZÖS ÚT, KÖZÖS JÖVŐ" KREATÍV PÁLYÁZAT

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva „KÖZÖS ÚT, KÖZÖS JÖVŐ!” címmel rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatot hirdet 2017. június 30-i beadási határidővel.

Tovább

"KERÉKPÁRRAL 7 HATÁRON ÁT" 2017 PÁLYÁZAT

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium idén is támogatási lehetőséget hirdet a környezettudatos szemléletet erősítő, a határokon átnyúló kerékpáros programok, túrák megvalósításához. A pályázati keret összesen 16,5 millió forint.

Tovább