Facebook

"KERÉKPÁRRAL 7 HATÁRON ÁT" 2017 PÁLYÁZAT

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium idén is támogatási lehetőséget hirdet a környezettudatos szemléletet erősítő, a határokon átnyúló kerékpáros programok, túrák megvalósításához. A pályázati keret összesen 16,5 millió forint.

A túrák a környezetbarát, egészséges és biztonságos kerékpáros közlekedés népszerűsítése mellett a szomszédos országokkal fenntartott kulturális, társadalmi és idegenforgalmi kapcsolatok erősítését is szolgálják. A programsorozat lehetőséget biztosít a határ menti régiókban már kiépült kerékpáros útvonalak megismertetésére, a csoportos kerékpározás kultúrájának terjesztésére.

E célok megvalósítása érdekében civil egyesületek, közalapítványok, települési önkormányzatok, önkormányzati tulajdonban álló intézmények nyújthatnak be pályázatot a határon átlépő kerékpáros programok kidolgozására, megvalósítására. A „Kerékpárral 7 határon át” részletes felhívása a kormányzati honlapon (www. nfm.gov.hu) és folyamatosan frissülő információkkal a programsorozat Facebook oldalán is (https://www.facebook.com/7hataron) elérhető.

Letölthető anyagok:

pályázati felhívás

1. számú melléklet: pályázati adatlap

2. számú melléklet: nyilatkozat